CORONAPROOF VERGADEREN

Bij Restaurant Den Burgh kunt u ook in deze tijd veilig vergaderen of genieten van een besloten diner in één van de ruime besloten ruimtes. Onze werkwijze is erop aangepast dat bediening u op veilige afstand kan faciliteren met behoud van de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.

Met in acht name van de richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus bieden de besloten ruimtes gelegenheid aan groepen van 3 t/m 16 personen. De kamer van Biesheuvel beschikt over een aangrenzend privéterras. De voor- en achterzolder beschikken over airco. Uiteraard is er gratis wifi en zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig.

Exclusief vergaderen Hoofddorp –  Vergaderen Hoofddorp – Vergaderen Schiphol – Coronaproof vergaderen Hoofddorp – Coronaproof vergaderen Schiphol – Coronaproof vergaderen  Aalsmeer – Coronaproof vergaderen  Zuidas – Zakelijk – RIVM – Coronatijd

BESLOTEN RUIMTES

DE KAMER VAN BIESHEUVEL

Deze bevindt zich in de voormalige woonkamer van de boerderij. Authentiek details, zoals de bakstenen muren en de dikke balken aan het hoge plafond geven een bijzondere sfeer aan de ruimte. De ruimte heeft uitzicht op de fraai aangelegde tuin rondom de boerderij met de twee karakteristieke Kastanje bomen aan de voorkant. In de verte kijkt u uit op de Geniedijk met haar lange bomenrij. Het terras naast deze kamer is eveneens besloten.

DE OPKAMER

Via de oude bedstee betreedt u de opkamer. U heeft uitzicht op de voortuin van de boerderij, waar tevens het privé terras behorende bij de opkamer is gelegen.

DE OUDE KEUKEN

De oude keuken verbindt de opkamer en de boardroom. Deze ruimte is ingericht met een ouderwets keukenblokje, dat dient als bar.

DE WIJNKELDER

De wijnkelder grenst aan de oude keuken. Onze kaart omvat meer dan honderd iconische wijnen.

DE VOORZOLDER

De voorzolder is een prachtige ruimte boven het voorhuis van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en gebinten mooi in het zicht, wat een speciale sfeer aan de ruimte geeft.

DE ACHTERZOLDER

De achterzolder is een prachtige ruimte boven de deel van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en sporen mooi in het zicht wat een speciale sfeer aan de ruimte geeft. De volledig glazen wand, grenzend aan de vide, geeft zicht op het restaurant en de keuken beneden.