BIJ DEN BURGH

Vergaderen in stijl - Uitstekende faciliteiten en catering opties.

Bij Den Burgh kunt u vergaderen, een training geven of in een besloten setting genieten van een lunch, borrel of diner. Wij hebben diverse sfeervolle ruimtes met uitstekende vergaderfaciliteiten en catering mogelijkheden. 

De ruimtes zijn flexibel in te richten in verschillende opstellingen voor groepen van 5-50 personen. Organiseer uw boardmeeting, training, borrel of besloten diner op deze mooie locatie, vlakbij Schiphol en Amsterdam.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de besloten ruimtes en de mogelijkheden.  

Restaurant Den Burg Hoofddorp 48

DE KAMER VAN BIESHEUVEL

Deze bevindt zich in de voormalige woonkamer van de boerderij. Authentiek details, zoals de bakstenen muren en de dikke balken aan het hoge plafond geven een bijzondere sfeer aan de ruimte. Deze kamer beschikt over een aangrenzend privé terras. Deze ruimte is zittend geschikt voor groepen tot 20 personen. Staand voor bijvoorbeeld een borrel kunnen er maximaal 40 personen in deze ruimte

Den Burgh Hoofddorp10

DE OPKAMER

Via de oude bedstee betreedt u de opkamer. Een intieme ruimte waar u met uw eigen groep kunt vergaderen of een workshop kunt geven. Deze kamer grenst aan DE KAMER VAN BIESHEUVEL en is ook te boeken met DE OUDE KEUKEN als break-out room. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 6 personen.

Restaurant Den Burg Hoofddorp 15

DE VOORZOLDER

De voorzolder is een prachtige ruimte boven het voorhuis van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en gebinten mooi in het zicht, wat een bijzondere sfeer geeft aan deze ruimte. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 50 personen.

Den Burgh Hoofddorp13

DE ACHTERZOLDER

De achterzolder is een prachtige ruimte boven de deel van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en sporen mooi in het zicht wat een speciale sfeer aan de ruimte geeft. De volledig glazen wand, grenzend aan de vide, geeft zicht op het restaurant en de keuken beneden. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 50 personen.

Restaurant Den Burg Hoofddorp 51

DE OUDE KEUKEN

De oude keuken verbindt DE OPKAMER en DE KAMER VAN BIESHEUVEL en is van alle gemakken voorzien voor een pauze tijdens uw bijeenkomst. 

 

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Wij bieden verschillende catering arrangementen voor uw event, vergadering of teamdag. In ons aanvraagformulier vindt u alle mogelijkheden. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar een ruimte voor uw vergadering, workshop, training of besloten event? Wij denken graag met u mee. Stuur een aanvraag via het formulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Restaurant Den Burgh 29

Over Den Burgh

Benieuwd naar onze missie, de geschiedenis van Den Burgh en hoe wij de kans kregen om deze mooie boerderij uit 1859 te renoveren? 

Scroll naar boven